Samettitassut

Samettitassujen pääkallopaikka sijaitsee pienen lypsykarjatilamme yhteydessä Kiuruvedellä kotimyymälässä. Toimimme VIPstoren lemmikkitarvikkeiden ja -ruokien jälleenmyyjänä. Meiltä löydät monipuolisesti ruokia lemmikillesi sekä laadukkaat, kestävät hoitotarvikkeet, lelut ja harrastusvälineet. Kaikki myytävät tuotteemme ovat tilattavissa kauttamme turvallisesti ja nopeasti verkkokaupasta! Kiuruveden alueella toimitamme myös tilaukset kätevästi kotiovelle toimituskuluitta. Lisäksi kauttamme Orijen-, Acana- ja Happy Dog -tuotteet tilauksesta (vain kotiinkuljetus Kiuruveden alueella)!

Koulutustaustana Samettitassujen yrittäjällä on maaseutuyrittäjän- ja pieneläinhoitajan tutkinnot. Perheeseemme kuuluu (ihmisten ja lehmien lisäksi) kaksi kissaa sekä viisi koiraa, joiden kanssa harrastamme monipuolisesti. Halutessasi henkilökohtaista palvelua ota yhteyttä!

Palveluvalikoimaamme kuuluu nyt lisäksi koirahieronta opiskelijatyönä, käytössä tarvittaessa myös Handy Cure-laser-laite. Koirahieronnat tehdään kotikäynteinä. Opinnot YSAOlla eläintenhoidon AT, koirahieroja-linjalla jatkuvat vuoden 2020 loppuun. Ota yhteyttä mikäli haluat varata koirallesi hieronta-ajan! ❤️