Samettitassut

Samettitassujen pääkallopaikka sijaitsee pienen lypsykarjatilamme yhteydessä Kiuruvedellä kotimyymälässä. Toimimme VIPstoren lemmikkitarvikkeiden ja -ruokien jälleenmyyjänä. Meiltä löydät monipuolisesti ruokia lemmikillesi sekä laadukkaat, kestävät hoitotarvikkeet, lelut ja harrastusvälineet. Kaikki myytävät tuotteemme ovat tilattavissa kauttamme turvallisesti ja nopeasti verkkokaupasta! Kiuruveden alueella toimitamme myös tilaukset kätevästi kotiovelle toimituskuluitta. Lisäksi kauttamme Orijen-, Acana- ja Happy Dog -tuotteet tilauksesta (vain kotiinkuljetus Kiuruveden alueella)!

Koulutustaustana Samettitassujen yrittäjällä on maaseutuyrittäjän- ja pieneläinhoitajan tutkinnot. Perheeseemme kuuluu (ihmisten ja lehmien lisäksi) kaksi kissaa sekä viisi koiraa, joiden kanssa harrastamme monipuolisesti. Halutessasi henkilökohtaista palvelua tai neuvontaa, ota yhteyttä!

Palveluvalikoimaamme on piakkoin tulossa myös koirahieronta, opinnot ovat vielä kesken tältä osin. Tammikuun 2020 alusta alkaen teemme harjoitushierontoja kotikäynteinä edulliseen harjoitushintaan. Ota yhteyttä mikäli haluat varata harjoitushieronta-ajan!  ❤️